Сьогодні, 06 лютого,  в облдержадміністрації відбулася планова нарада з питань територіальної оборони під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Броварника В.М. та за участі директора Департаменту цивільного захисту облдержадміністрації Вовченка С.Д. і начальника відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Департаменту Індика В.М.

                                  

      На порядку денному розглядався стан виконання заходів із забезпечення формування окремої бригади територіальної оборони, у першу чергу постачання тепла, води, електроенергії.

    Були заслухані доповіді командування та підрозділів бригади ТрО, керівництва районних військових комісаріатів щодо розміщення особового складу у визначених місцях дислокації підрозділів бригади.

      У  свою чергу  керівники  райдержадміністрацій,  міських рад міст  обласного значення, що формують підрозділи бригади ТрО, під час виступів надали детальну характеристику стану будівель, споруд та технічних комунікацій в місцях розміщення батальйонів, визначили обсяги необхідних коштів і джерела фінансування для закупівель майна, технічних засобів, будматеріалів та виконання ремонтних робіт. Фінансування буде здійснено з обласного та районних бюджетів області.

       За підсумками наради з питань територіальної оборони керівництвом облдержадміністрації дано позитивну оцінку роботи голів райдержадміністрацій, що формують підрозділи бригади та визначено подальші завдання з питань забезпечення життєдіяльності підрозділів ТрО.