Сьогодні 31 березня в столиці нашої держави місті Києві проходить важливий та вкрай необхідний для подальшого зміцнення обороноздатності нашої держави захід - Міжнародна конференція щодо обміну досвідом роботи з удосконалення (побудови) системи територіальної оборони України.

        В конференції беруть участь Головнокомандувач Збройних Сил України, командувач Сил спеціальних операцій Збройних Сил України, представники від Генерального штабу Збройних Сил України, Офісу Президента України, Ради національної безпеки та оборони України, обласних державних адміністрацій, центрального науково-дослідницького інституту Збройних Сил України та громадських організацій. На конференції присутні також аташе з питань оборони від Сполучених Штатів Америки, Канади, франції, Німеччини, Великої Британії,Швейцарії, Азербайджана та Молдови. До участі у конференції залучені також  командувачі територіальної оборони (органів управління, які відповідають  за питання територіальної оборони від Швеції, Швейцарії, Фінляндії, Естоній, Латвії, Литви, Польщі та Грузії.  

         Зазначена конференція відбувається в рамках вироблення спільних з нашими зарубіжними партнерами підходів до побудови та забезпечення ефективного функціонування системи територіальної оборони нашої держави.

        Вінниччину на конференції за дорученням Голови обласної державної адміністрації Сергія БОРЗОВА представляє директор Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Сергій ВОВЧЕНКО.  

         Одним із заходів програми був огляд центру оперативного управління Командування територіальної оборони Сухопутних військ Збройним Сил України,зокрема робочих місць та ознайомлення з порядком роботи; рухомого модулю Командування територіальної оборони Сухопутних військ Збройних Сил України. 

Фоторепортаж з місця події пропонується до перегляду.

 

          

 

         Міжнародна конференція триває. В її подальшій програмі доповіді, виступи, обмін думками, обговорення актуальних питань організації та забезпечення територіальної оборони та ефективного протистояння тим, хто зазіхає на незалежність та територіальну цілісність нашої держави.

          Україна сильна, Україна нездоланна!

           Слава Україні !

            Інформація про інші заходи конференції та її підсумками буде розміщена в подальших публікаціях на офіційних Інтернет-ресурсах Департаменту.

 

 

Директор Департаменту

Директор Департаменту Зубчик Богдан Васильович

Зубчик Богдан Васильович

Іконка геолокація

Адреса: вул. Монастирська (Володарського), 26, м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Приймальня: (0432) 67-11-38