23 лютого  2018 року  відбудеться публічний звіт голови  Барської райдержадміністрації  Володимира  Саволюка щодо підсумків соціально-економічного розвитку району за 2017 рік та основні завдання на 2018 рік.

     Мета проведення консультацій з громадськістю:під час звіту буде презентована інформація про проведенні заходи, виконанні завдання та їх результати, використані кошти державного бюджету та інші питання щодо діяльності райдержадміністрації у 2017 році та основні завдання на 2018 рік.

    Регламент заходу: 

   10.00-10.30 - презентація публічного звіту.

   10.30-11.15 - запитання та відповіді.

 

    Запрошуємо взяти участь у заході представників громадської ради при райдержадміністрації,громадських об’єднань, організацій роботодавців, професійних спілок, некомерційних організацій, засобів масової інформації, експертів.

     Місце проведення: м. Бар, майдан Святого Миколая, 18, 3 поверх, великий зал засідань Барської районної ради.

     Відповідальний структурний підрозділ: відділ з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації.

     Контактна особа: Іжаківська Таїса Йосипівна –  начальник відділу з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації, тел.: (04341)2-50-32.

     Реєстрація учасників публічного звіту - до 9.00 год. 23 лютого 2018 року на електронній адресіЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.