ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Мурованокуриловецької районної державної адміністрації

про проведення публічного звіту голови Мурованокуриловецької райдержадміністрації Сергія Ладана  щодо  підсумків економічного і соціального розвитку району за 2017 рік та основні завдання на 2018 рік

 

      15 лютого 2018 року відбудеться публічний звіт голови Муровано-куриловецької  райдержадміністрації Ладана Сергія Вікторовича.

  

    Під час звіту буде презентована інформація про проведенні заходи, виконанні завдання та їх результати, використані кошти державного бюджету та інші питання щодо діяльності райдержадміністрації у 2017 році та основні завдання на 2018 рік.

     Регламент заходу: 

   11.00-11.30 – публічна презентація діяльності  районної державної адміністрації.

   11.30-11.45- обговорення, запитання та відповіді.

     Запрошуємо взяти участь у заході представників громадських об’єднань, професійних спілок, асоціацій роботодавців,  некомерційних організацій, засобів масової інформації.

 

     Місце проведення: смт Муровані Курилівці, вул. Соборна, 78, районний Будинок культури.

 

     Відповідальний структурний підрозділ: відділ організаційної роботи, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдерж-адміністрації.

 

     Контактна особа: Кузь Олександр Володимирович – начальник  відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності та комунікацій з громадсь-кістю апарату райдержадміністрації.

 тел.: 2-17-03.

 Реєстрація учасників публічного звіту – до 10.00 15 лютого 2018 року на електронній адресі: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..