Повідомлення про оприлюднення проекту
регуляторного акту - розпорядження
«Про затвердження тарифів на платні послуги, що надаються комунальним закладом – «Вінницький обласний клінічний високоспеціалізований ендокринологічний центр»

Департамент охорони здоров’я Вінницької облдержадміністрації повідомляє про розробку проекту розпорядження «Про затвердження тарифів на платні послуги, що надаються комунальним закладом – «Вінницький обласний клінічний високоспеціалізований ендокринологічний центр», підготовлений з метою створення сприятливих умов для надання своєчасних і якісних медичних послуг громадянам.
З текстом проекту розпорядження та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитись на веб-сайті: http://www.vin.gov.ua/.
Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акту становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.
Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються до Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації за адресою: 21036, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 7, к. 200 (канцелярія), тел. 66-12-11 (факс) або на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та представництва Державної регуляторної служби України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11 або на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.



Директор Департаменту
Л.О.Грабович

Проект розпорядження.docx   Тарифи.doc