Повідомлення про оприлюднення проекту
регуляторного акту - розпорядження
«Про внесення змін до Тарифу на платну послугу, що надається комунальним закладом Вінницької міської ради Міською клінічною лікарнею №3, затверджених розпорядженням голови облдержадміністрації від 11 грудня 2015 року № 759»



Департамент охорони здоров’я Вінницької облдержадміністрації повідомляє про розробку проекту розпорядження «Про внесення змін до Тарифу на платну послугу, що надається комунальним закладом Вінницької міської ради Міською клінічною лікарнею №3, затверджених розпорядженням голови облдержадміністрації від 11 грудня 2015 року № 759», підготовлений з метою створення сприятливих умов для надання своєчасних і якісних медичних послуг громадянам.
З текстом проекту розпорядження та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитись на веб-сайті: http://www.vin.gov.ua/.
Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акту становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.
Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту надаються до Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації за адресою: 21036, м.Вінниця, Хмельницьке шосе, 7, к. 200 (канцелярія), тел. 66-02-65 (факс), 66-12-05 або на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..



Директор Департаменту

Л.О. Грабович


Прект розпорядження.docx

Проект тарифів.doc