Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту розпорядження голови Вінницької обласної державної адміністрації «Про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації від 31 березня 2006 року № 114» ( комунальне некомерційне підприємство «Чернівецька центральна районна лікарня Чернівецької районної ради» )

Департамент охорони здоров’я Вінницької облдержадміністрації повідомляє про розробку проекту розпорядження «Про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації від 31 березня 2006 року №114», підготовлений з метою створення сприятливих умов для надання своєчасних і якісних медичних послуг громадянам.

З текстом аналізу  регуляторного впливу можна ознайомитись на веб-сайт: http://www.vin.gov.ua/.

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акту становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу.

Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акту та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються до Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації за адресою: 21036, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 7, к. 200 (канцелярія), тел. 66-12-11 (факс) або на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та представництва Державної регуляторної служби України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11 або на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

 

 

Директор Департаменту                                                                  

охорони здоров’я

облдержадміністрації

Л.О.Грабович