ЗАПИТ НА НАДАННЯ ВИСЛОВЛЕННЯ ЗАЦІКАВЛЕНОСТІ
(КОНСУЛЬТАЦІЙНІ ПОСЛУГИ – ВІДБІР КОМПАНІЙ)



Україна
Міністерство охорони здоров’я України
Проект «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей»
Позика № 8475-UA
Субпроект у Вінницькій області: «Складова розвитку системи охорони здоров’я Вінницької області, направлена на покращення медичної допомоги хворим із серцево-судинною патологією»
Назва завдання: Інформаційна кампанія (телебачення, радіо, преса, Інтернет)
Номер завдання (відповідно до плану закупівель): CQ-5.3.3



Уряд України отримав від Світового банку позику на фінансування проекту «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей»і має намір використати частину цієї позики для оплати консультаційних послуг компанії з проведення інформаційної кампанії (телебачення, радіо, преса, Інтернет) в рамках Договору з Департаментом охорони здоров’я Вінницької обласної державної адміністрації.


Мета консультаційних послуг полягає у забезпеченні поліпшення обізнаності:
- населення області щодо симптомів серцево-судинних захворювань, невідкладних дій у гострих станах, факторів ризику та профілактики серцево-судинних захворювань, новітніх технологій у діагностиці та лікуванні тощо;
- медичних працівників щодо факторів ризику та профілактики серцево-судинних захворювань, алгоритму надання медичної допомоги пацієнтам із гострим коронарним синдромом, клінічних протоколів та скорочення маршруту пацієнтів із серцево-судинними захворюваннями тощо.


Метою інформаційноїкампанії є вчасне та ефективне інформування населення Вінниччини про ключові етапи Субпроекту; змінення суспільної поведінки щодо ставлення до здорового способу життя; побудови в свідомості громад нової моделі медичної допомоги в регіоні.


Консультаційні послуги (далі – Послуги) включають, але не обмежуються, наступне:
· розробку фірмового стилю Субпроекту;
· розробку стратегії й тактики інформаційної кампанії та її креативної ідеї;
· розробку медіаплану інформаційної кампанії;
· розробку дизайн-макетів друкованої продукції;
· виготовлення та розміщення інформаційної продукції у відповідних ЗМІ Вінницької області (телебачення, радіо, преса, Інтернет);
· створення та оптимізація сайту Вінницького регіонального лікувального клінічно-діагностичного центру серцево-судинної патології;
· розробку логотипа та посібника з фірмового стилю (бренд-бука);
· моніторинг та оцінку інформаційної кампанії, вироблення рекомендацій.


Орієнтовний термін надання Послуг – 3 (три) роки з дати підписання договору.


Департамент охорони здоров’я Вінницької обласної державної адміністрації запрошує правомочних Консультантів висловити свою зацікавленість щодо надання вищезазначених Послуг. Зацікавлені Консультанти мають надати інформацію, яка демонструє, що вони мають необхідну кваліфікацію та відповідний досвід для виконання цих Послуг.
Консультант має відповідати наступним мінімальним кваліфікаційним вимогам:
Обов’язкові вимоги:
· бути юридичною особою та мати не менше, ніж 5 років підтвердженого досвіду у сфері маркетингу, зокрема в:
- медіаплануванні;
- відео-, аудіо-виробництві та розміщенні телерадіопродукції (тематичні програми, інтерв’ю, тематичні сюжети, рекламні повідомлення);
- створенні дизайн-макетів;
- створенні, оптимізації та просуванні веб-ресурсів;
- створенні логотипів та посібників з фірмового стилю (бренд-буків);
- написанні статей, постів, повідомлень та розміщенні у друкованих та електронних ЗМІ;
- розміщенні інформаційних матеріалів на внутрішніх та зовнішніх рекламних носіях.
· підтверджений досвід успішної реалізації впродовж останніх 3 (трьох) років не менше 2 (двох) рекламних / PR-кампаній кампаній саме обласного масштабу, що включають розробку медіа-плану; виготовлення та розміщення телерадіопродукції; написання статей, постів, повідомлень та розміщення у друкованих та електронних ЗМІ; створення дизайн-макетів; розміщення інформаційних матеріалів на внутрішніх та зовнішніх рекламних носіях.
Бажані вимоги:
· досвід рекламних або PR-кампаній в контексті співпраці з міжнародними / національними / регіональними соціальними проектами буде вважатися перевагою.

До своїх Висловлень Зацікавленості Ви маєте додати портфоліо (дозволяється в електронному вигляді).


Зацікавленим консультантам необхідно звернути увагу на п. 1.9 «Керівництва з відбору та залучення консультантів за позиками МБРР, кредитами та грантами МАР позичальниками Світового банку», затвердженого в січні 2011 року (переглянутого у липні 2014 р.) («Керівництво із закупівлі послуг консультантів»), в якому визначається політика Світового Банку щодо конфлікту інтересів.
Консультанти можуть об’єднуватися з іншими компаніями у формі об’єднання компаній або на умовах субпідряду з метою підвищення їх кваліфікації.


Відбір консультантів здійснюватиметься відповідно до процедури відбору на основі кваліфікації консультантів (СQ), викладеної у Керівництві із закупівлі послуг консультантів.


Додаткова інформація може бути отримана за адресою, зазначеною нижче у робочій час з 10:00 до 17:00 місцевого часу.


Висловлення Зацікавленості у письмовому вигляді просимо направляти на адресу зазначену нижче (поштою, електронною поштою, або особисто) до 10:00 місцевого часу 29 травня 2017 р.


Департамент охорони здоров’я Вінницької обласної державної адміністрації
вул. Хмельницьке шосе, 7, м. Вінниця, Україна, 21100
Офіс № 809 Групи консультаційної підтримки Субпроекту
До уваги: Олени Житанської, заст. директора Департаменту охорони здоров’я Вінницької ОДА, заст. голови Комісії по відбору консультантів, товарів, робіт та неконсультаційних послуг Субпроекту
Телефон: + 38 (0432) 66-15-34/36
Ел. пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; копія на ел. адреси: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
Будь ласка, зазначте назву та номер завдання у темі листа.

 

 

ЗАПИТ НА НАДАННЯ ВИСЛОВЛЕННЯ ЗАЦІКАВЛЕНОСТІ

 

REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST