«З огляду на велику кількість звернень, ми збільшили кількість в’їздів та виїздів у містовідтепер їх п’ять замість трьох. Додані в’їзд та виїзд на Гніваньському шосе, а також на перехресті вулиці Келецької та Барського шосе. Ми  відпрацьовуємо систему роботи цих пунктів, аби там забезпечувався дієвий протиепідемічний контроль. - повідомив очільник області.- Як зазначалось раніше, на блокпостах, у разі потреби,  буде проводитись температурний скрінінг. Я наголошую, що це має здійснювати людина, котра розуміє перші прояви ГРВІ та має медичну освіту. Отож на наших постах будуть стояти лікарі-інтерни».

Нагадаємо: обмеження на в’їзд у м.Вінницю  були  запроваджені з 20:00 28 березня. Відкритими залишались три напрямки, а саме: Немирівське шосе, в’їзд з напрямку Житомира та в’їзд по Хмельницькому шосе.

Також в області були введені чотири карантинні пости на основних трасах М – 12 та М – 21. Вони знаходяться у Могилів-Подільському районі, в с.Краснопілка Гайсинського району, у с. Махнівка Козятинського району та в Літинському районі.

На карантинних постах несуть службу поліцейські, медики, представники ДСНС та Нацгвардії. Ними проводяться відповідні заходи, запроваджені з метою недопущення поширення вірусу COVID-19 на території області.