У спортивній залі Вилянської ЗОШ І-ІІІ ст. зібралось чимало людей, оскільки про свою роботу звітувала очільник громади – в.о. сільського голови Тетяна Олійник.

П’ятого лютого в рамках формування Перспективного плану розвитку Томашпільщини на 2019-2021 роки та графіку проведення його обговорення, відбулася зустріч голови райдержадміністрації Олександра Закорченного з депутатським корпусом Рожнятівської та Пилипи-Борівської сільських рад, членами виконкому, керівниками об’єктів соціальної сфери, на яких було розглянуто проект Плану перспективного розвитку відповідних територій на наступні три роки.

Відповідно до графіку проведення загальних зборів громадян за основним місцем проживання, 06 лютого  в селі Животівка пройшли загальні збори громадян за місцем проживання.

Сільські ради району продовжують обговорювати  плани перспективного  розвитку територіальних громад на 2019-2021 роки. Цього разу  сільські голови   Китайгородської та Іллінецької  сільських рад запропонували активам сіл свої плани подальшого розвитку громад. 

Відповідно до рішення Всеукраїнської Ради регіонального розвитку по всіх громадах нашої країни проходить розгляд планів перспективного розвитку територій на найближчі три роки. Обговорення даного питання стало головним на загальних зборах громадян Селищенської сільської ради.

Чимало людей зібралося у сільському будинку культури  на зустріч з головою райдержадміністрації, аби обговорити план перспективного розвитку села, сучасні завдання, які стоять перед громадою, почути інформацію щодо переходу релігійних громад до Православної церкви України

Серед питань порядку денного засідання виконавчих комітетів Стодулецької та Носковецької сільських рад найбільше обговорення викликало питання про перспективний план розвитку територіальних громад на найближчі роки.

Сторінка 1 із 17