На виконання рішень Всеукраїнської Ради регіонального розвитку, яка відбулась місяць тому у столиці, 10 грудня 2018 року  заступник начальника управління фінансів райдержадміністрації Олександр Недошовенко взяв участь у черговому  засіданні  сесії Спичинецької   сільської ради.

Основним питанням порядку денного було затвердження Перспективного плану розвитку Спичинецької  територіальної громади  на 2019-2021 роки та затвердження бюджету на 2019 рік.

На наступні роки, відповідно до Плану заплановано здійснити ремонти доріг комунальної власності в с. Спичинці та с.Васильківці, поточний ремонт ( наружні роботи) Будинку культури с. Спичинці, поточний ремонт ( внутрішні роботи) Будинку культури с. Спичинці, поточний ремонт  клубу с. Васильківці, ремонт вуличного освітлення в с. Спичинці, встановлення пам’ятника загиблим воїнам в с. Васильківці, розчищення та впорядкування сільських парків й спортивних майданчиків.

Також обговорення Плану перспективного розвитку регіону стало головною темою засідання виконавчого комітету Новофастівської  сільської  ради Погребищенського  району.

Сільський  голова Леся Шепетя у своєму звіті зазначила, що  протягом 2018 року було здійснено роботи з зовнішнього освітлення по вулиці Морозівська, поведено поточні, ямкові та фундаментальні ремонти доріг на вулицях села.

Згідно із Перспективним  планом  розвитку територіальної громади  заплановано провести:

у 2019 році: реконструкцію мережі зовнішнього освітлення: вул. Садова – Весняна – Лиса Гора; поточний ремонт дорожнього покриття по вул. Майдан, Морозівська (ямковий асфальт), вул. Ковалівка (завезення щебеню); перекриття даху будинку культури.

у 2020 році: капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Садова; реконструкцію мережі зовнішнього освітлення по вулиці Ковалівка село Новофастів.

у 2021 році: поточний ремонт вулиці Набережна, Морозівська; енергоефективне опалення Будинку культури окремих кімнат.

В ході засідання виконавчих комітетів обох територіальних громад  було розглянуто інші питання порядку денного, серед яких прийняття та  затвердження  на сесії  ради програм соціального  захисту населення на 2019 рік, зайнятості населення  у 2019 році і Комплексної Програми  благоустрою та соціально-економічного розвитку  територіальної громад у 2019 році.