Під час роботи 43-ї сесії 7 скликання Старостинецької сільської ради Погребищенського району жителі громади підбили підсумки господарювання протягом 2018 року та обговорили наміри на майбутнє в сегменті реалізації Плану перспективного розвитку регіону.

Як зазначив у звіті сільський голова Юрій  Філіповський,  протягом поточного року проводилось будівництво по проекту «Нове будівництво»: здійснено реконструкцію території парку та прибудинкової території Старостинецької сільської ради, фермерським господарством «Борислав» надано 9 кованих світильників для освітлення парку та висаджено 71 шт. декоративних туй. До кінця 2018 р. планується  закупити щебінь для капітального ремонту вулиць Набережна с. Ліщинці та вул. імені Зогороднього с. Старостинці.                                                                                                 

Проведено капітальний ремонт в сільському клубі с. Ліщинці – облаштовано кімнату для проведення урочистостей та облаштовано приймальню Старостинецької сільської ради,  в якій є офісна техніка, інтернет  для надання послуг жителям с. Ліщинець; активно реалізується проект пільгового перевезення жителів сіл та дошкільнят до дитячих садочків.

Одним із основних питань на сесії було затвердження Перспективного плану розвитку Старостинецької територіальної громади   на 2019-2021 р., який передбачає здійснення капітального ремонту сільських та міжсільських  доріг та вулиць, ремонт клубу та приміщення сільської ради у 2019 році.