11 грудня 2018 року відбулося  засіданні 24 сесії Бершадської районної ради 7 скликання, у якому взяв участь голова  райдержадміністрації Іван Стефанцов, який і поінформував присутніх про роботу над формуванням Перспективного плану розвитку Бершадського району на 2019-2021роки.

Як зазначив у своєму виступі голова райдержадміністрації Іван Стефанцов: «На  засіданні Ради регіонального розвитку України, що відбулося 12 листопада 2018року, Президент України Петро Порошенко надав доручення розробити плани перспективного розвитку територіальних громад, обговорення яких провести в кожній з них. На Бершадщині  за пропозиціями голів територіальних громад, керівників галузей освіти, культури, медицини, економічного та агропромислового розвитку  визначено переваги і пріоритети, на основі яких сформовано перспективний план розвитку територій Бершадського району на 2019-2021 роки.

У даний план включено понад 80 об’єктів, серед яких – ремонти доріг, будівництво та ремонт спортивних залів, капітальні ремонти закладів освіти, культури, охорони здоров’я, об’єктів житлово-комунального господарства.»

Також  голова райдержадміністрації поінформував, що  з метою ефективної взаємодії місцевих органів виконавчої влади з органами місцевого самоврядування у питаннях соціально-економічного та культурного розвитку району видано розпорядження  голови від 19 листопада 2018 року № 479  «Про раду регіонального розвитку Бершадського району», відповідно до якого затверджено склад та положення про раду регіонального розвитку. Засідання якої відбудеться найближчим часом.

«Спільно з кожним керівником, депутатським корпусом маємо досягати відчутних результатів, реалізовувати важливі місцеві проекти, працювати на громаду, покращувати життя людей в кожній громаді.»,- наголосив Іван Стефанцов.