Днями у Томашпільській райдержадміністрації відбулось засідання  ради  регіонального розвитку району. Участь у засіданні взяли керівники  району – голова районної державної адміністрації О.Закорченний, голова районної ради Д.Коритчук, очільники територіальних громад району, депутати місцевих рад, керівники установ та організацій району.

Підбив підсумки та окреслив перспективи розвитку Томашпільщини на 2019-2021 роки голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний. Він детально охарактеризував усі нагальні питання життєдіяльності громад,  коротко розповів про заплановані заходи з розвитку територій на найближчі три роки.

В ході засідання  учасники зібрання заслухали доповідь начальника управління економіки районної державної адміністрації В.Бойка та обговорили план перспективного розвитку району на 2019-2021 роки.

«Сьогодні підготовка перспективного плану розвитку регіону на 2019-2021 роки та розгляд проблемних питань, які необхідно вирішити якнайшвидше – є ключовим пріоритетом роботи нашого Президента та Уряду, тому необхідно докласти максимум зусиль, аби охопити та задіяти в роботу усі громади району», - підкреслив Олександр Закорченний.