На виконання рішень Всеукраїнської Ради регіонального розвитку, яка відбулась місяць тому у Києві, по всіх громадах нашої країни проходить розгляд планів перспективного розвитку на найближчі три роки.

Не є винятком і Тиврівський район, адже обговорення Плану перспективного розвитку територіальної громади на 2019-2021 роки стало головною темою засідання виконавчого комітету Шершнівської сільської ради, яке відбулося 11 грудня.

Згідно із документом та ініціативами жителів, заплановано здійснити заходи, спрямовані на покращення побутових умов жителів села: будівництво водогону, нове будівництво водозабірної свердловини по вул. Сонячна та вул. Коцюбинського; реконструкцію мережі зовнішнього освітлення по вул. Леонтовича та вул. Шевченка. Також заплановано провести поточний і капітальний ремонт доріг, реконструкцію дошкільного навчального закладу.

В ході засідання виконавчого комітету було розглянуто й інші питання порядку денного, серед яких були: розгляд  бюджету Шершнівської сільської ради на 2019 рік, надання матеріальної допомоги жителям громади, план роботи виконавчого комітету на 2019 рік.

Кошти на заплановані заходи у громади є, адже відтепер, завдяки бюджетній децентралізації, значний фінансовий ресурс залишається в громадах, що дає можливість розпоряджатись ними для потреб селян.