На виконання доручення Президента  України Петра Порошенка та Вінницької обласної Ради регіонального розвитку під час проведення 12 грудня 2018 року сесії Педосівської сільської ради було затвердження Перспективного плану розвитку територіальної громади на 2019-2021роки.

Як зазначила  у звіті сільський голова Тамара Довгополюк протягом 2018 р. було опрацьовано встановлення контейнерів для роздільного сміття с. Педоси та с. Малинки, введено в експлуатацію водогін с. Педоси, також виготовлено проектно – кошторисну документацію на поточний ремонт ритуальної кімнати в с. Педоси.

Згідно з перспективним планом розвитку громади у 2019 році заплановано провести капітальний ремонт дороги села та ремонт будинку культури.

В ході засідання депутатами були розглянуті і інші питання порядку денного –  це затвердження бюджету сільської ради на 2019 рік, програми соціального захисту населення на 2019 рік, програми зайнятості населення на 2019 рік, плани роботи сільської ради та виконавчого комітету на 2019 рік.