На обговоренні були присутні голова районної державної адміністрації Валентин Панчук, голова районної ради Петро Тамбовцев, депутати районної ради.

З інформацією з цього питання виступила начальник управління регіонального розвитку райдержадміністрації, депутат районної ради  Світлана Тищук. Вона, зокрема відзначила, що виконання плану буде здійснюватись через розробку та реалізацію проектів різного спрямування вартістю 200 тис. грн. і більше. З такими проектами по кожній територіальній громаді району – а їх  близько сотні - і ознайомила доповідач депутатів.

«Розробляючи перспективний план на найближчі три роки, районна державна адміністрація виходила з пріоритетів, визначених у попередні роки своєї діяльності, та реальних можливостей. Тому серед проектів така велика їх кількість щодо розвитку освіти, медицини, культури, спорту. Зокрема, проведення заходів з енергозбереження, будівництво нових спортивних майданчиків», - сказав голова райдержадміністрації Валентин Панчук, виступаючи на засіданні.

План перспективного розвитку регіону реалізовуватиметься в рамках подальшого процесу децентралізації в Україні.