20 грудня під час проведення сесій  Гулівської, Журавлівської, Терешківської, Луко-Барської сільських та Копайгородської селищної рад відбулося обговорення та затвердження планів перспективного розвитку їхніх підвідомчих територій на 2019-2021 роки.

Серед головних завдань, над якими першочергово працюватимуть зазначені органи місцевого самоврядування протягом наступних трьох років, - проведення ремонтів об’єктів соціальної сфери та доріг, будівництво водогонів та реконструкція мереж вуличного освітлення тощо.

Так, у Гулівській територіальній громаді планують капітально відремонтувати дах будинку культури, реконструювати котельню ДНЗ «Сонечко», побудувати водогони та провести поточний ремонт доріг, реконструкцію мереж вуличного освітлення у селах Гулі, Слобода-Гулівська.

До переліку питань, над якими працюватиме у 2019-2021 роках Журавлівська сільська рада, увійшли: капітальний ремонт даху та реконструкція приміщення Сеферівської загальноосвітньої школи-сад І-ІІ ст., утеплення фасаду Журавлівського ДНЗ, капітальний ремонт будинку культури с. Журавлівка, реконструкція мережі вуличного освітлення у с.Буцні та поточний ремонт дороги від с.Слобода Ялтушківська до с.Лядова.

Терешківська громада запланувала роботи з перекриття дахів у дитсадку та будинку культури, поточного ремонту амбулаторії загальної практики сімейної медицини, утеплення фасаду школи та ремонту її спортивної зали із заміною вікон, капітального ремонту глядацької зали будинку культури та облаштування огорожі навколо ДНЗ.

У перспективному плані Луко-Барської сільської ради: капітальний ремонт шкільних приміщень та реконструкція 2-го поверху приміщення дитсадка навчально-виховного комплексу «ДНЗ - ЗОШ І-ІІІ ст.» с.Лука-Барська, завершення будівництва водогону в с.Лука-Барська та виготовлення проектно-кошторисної документації з будівництва водогону у с.Васютинці, проведення капітального ремонту дороги у с.Горяни.

Протягом наступних трьох років у Копайгородській селищній громаді заплановано провести капітальні ремонти дахів дитячого навчального закладу та школи у селищі Копайгороді, а ще побудувати на території Копайгородської ЗОШ І-ІІІ ст., яка є центром однойменного освітнього округу, спортивний майданчик з влаштуванням синтетичного покриття «штучна трава». Також у планах – капітальний ремонт будинку культури та будівництво водогону в с.Шипинки, рекультивація сміттєзвалища, що за межами селища Копайгород.