19 грудня 2018 року голова районної ради Григорій Боровий побував з робочим візитом у с.Грузьке. Головною метою його поїздки стали участь у обговоренні Плану перспективного розвитку територій на 2019-2021 роки.

Збори виконавчого комітету і депутатів Грузької сільської ради, керівників установ та громадськості села провела сільський голова Оксана Волчанська. У ході засідання вона поінформувала про те, що було зроблено протягом 2018 року, а також про   завдання  стосовно розвитку села на майбутнє, які лягли в основу Перспективного плану розвитку Грузької територіальної громади та бюджету на 2019 рік.

З доповненнями до доповіді очільниці Грузької громади виступили директор місцевої школи Жанна Бабій і директор сільського Будинку культури Олександр Бащенко. Вони підтвердили, що сільською радою за кошти сільського та районного бюджетів, ТОВ «Агропідприємство «Грузьке» зроблено чимало для поліпшення якості послуг закладів соціальної сфери села, покращення їхньої матеріальної бази благоустрою села. Оксана Валентинівна запропонувала заходи по перспективному розвитку Грузької територіальної громади на 2019-2021 роки, які були доповнені учасниками зустрічі.  Одноголосно підтримано та схвалено  першочергові заходи, що стосуються ремонту доріг, здійснення енергозберігаючих технологій  (заміни вікон) у школі та дитячому садку, подальші роботи по освітленню всіх вулиць населеного пункту та інші.

Про реформи, що відбуваються нині в державі, насамперед реформу місцевого самоврядування, медичну реформу та реформу освіти, йшлося у виступі голови районної ради Григорія Борового. Також керівник району детально зупинився на питаннях соціально–економічного розвитку Гайсинського району, на досягненнях і проблемах якості життя  громадян. Зокрема, Григорій Іванович прозвітував перед жителями с.Грузьке про  зроблене ним як депутатом районної ради для поліпшення життя своїх виборців і громади в цілому та наголосив, що для подальшого успішного розвитку  села необхідно як залучення коштів різних джерел –  влади, бізнесу, громади, участь у конкурсах проектів розвитку, так і особиста активна життєва позиція кожного з членів громади.