21 грудня під час проведення сесій Губницької, Чечелівської, Кунянської та Семиріцької сільських рад відбулося обговорення Плану перспективного розвитку територій на 2019-2021 роки.

Участь в обговореннях взяли заступник голови районної державної адміністрації Сергій Несвятий, начальник агропромислового та економічного розвитку райдержадміністрації Віктор Янковий, очільники територіальних громад, депутати місцевих рад, керівники установ та громадськість сіл.

Серед головних завдань, над якими першочергово працюватимуть зазначені органи місцевого самоврядування протягом наступних трьох років - проведення ремонтів об’єктів соціальної та культурної сфери, ремонти доріг, реконструкція мереж вуличного освітлення тощо.

Так, у Губницькй територіальній громаді планують завершити ремонт дороги до центру села з облаштуванням стоянки біля лікарні, здійснити заходи з енергозбереження в закладах медицини та освіти, благоустрій фасаду та сходів сільського Будинку культури, а також розпочати роботи з вуличного освітлення та здійснити придбання сміттєвих баків.

До переліку питань, над якими працюватиме у 2019-2021 роках Кунянська сільська рада, увійшли: облаштування сільського стадіону в с. Куна, ремонт містка біля ставу «Даньків» с. Куна, вуличне освітлення у с. Куна, с. Мар’янівка, с. Крутогорб та с. Кочурів, ремонти доріг, оновлення ігрового майданчика в ДНЗ, облаштування пляжу на березі Мар’янівського ставу, озеленення прилеглої території, упорядкування скверу та встановлення дитячого ігрового майданчика біля БК с. Куна, благоустрій сіл.

Чечелівська територіальна громада запланувала роботи з благоустрою територій та закладів ФАПів, ремонту доріг, а також благоустрій населених пунктів та кладовищ.

У перспективному плані Семиріцької сільської ради: монтаж вуличного освітлення та здійснення поточного ремонту доріг в с. Семирічка та с. Рахни, здійснення ремонтних робіт у мініспортзалі, організація вивезення твердих побутових відходів від населення та благоустрій населених пунктів та кладовищ.