У селах Великий Митник і Кропивна Хмільницького району було підбито підсумки роботи за 2015-2018 роки та обговорено перспективні плани розвитку територій на 2019-2021 роки. Участь в обговоренні взяли перший заступник голови Хмільницької районної державної адміністрації Павло Горбатюк, працівники сільської ради, депутати, активні жителі громади.

На 2019-2021 роки Кропивнянською сільською радою планується проведення поточного ремонту обрядових кімнат в с.Ступник та закупівля щебеню  для висипання усіх вулиць сіл сільської ради, допомога школі та медичним закладам.

В 2017 році Великомитницька сільська рада брала участь в обласному та районних конкурсах розвитку територіальних громад, де стала переможницею. Завдяки участі в обласному конкурсі було здійснено ремонт спортивного залу та придбано спортивне обладнання, провели низку ремонтно - оздоблювальних робіт, модернізовано навчальні приміщення, зали, аудиторії.

В 2019 році було заплановано  будівництво водогону в селі Великий Митник, в даний час виконано підготовчі  роботи  по дослідженню води, роботи по геодезії.

Наразі продовжується робота по ремонту Великомитницького Будинку культури при умові реконструкції даху (покрівлі); в Кушелівському сільському клубі проведено поточний ремонт будівлі(ззовні).

В 2018 році за сприяння відділу культури та туризму,  Хмільницької районної державної адміністрації та районної ради було передано в Великомитницьку сільську бібліотеку ноутбук і принтер.

Серед головних пріоритетів  соціально-економічного та культурного розвитку території Великомитницької сільської ради в 2019-2021 роках є: поточний ремонт доріг  в селах  Великий Митник,  Філіопіль , Будків і Кушелівка; продовження роботу по освітленню вулиць у вечірній час в населених пунктах сільської ради, а саме в селах Великий Митник, Кушелівка, Філіопіль, і Будків. придбання ліхтарів для освітлення вулиць. Також в планах виготволення дитячихї майданчиків, упорядкування вулиць і паркових зон, кладовищ, поточних ремонтів об`єктів соціально – культурного призначення, будівництво водогонів.