Наприкінці минулого тижня голова райдержадміністрації Ярослав Чернега взяв участь у черговому засіданні сесії Соснівської сільської ради, на якій було обговорено  перспективний план розвитку територій.

Голова сільської ради Світлана Мудріцька підсумувала рік, що минає 2018, та окреслила  перспективи розвитку  територіальної громади на найближчі три роки, детально охарактеризувала усі нагальні питання та поінформувала про заплановані заходи з розвитку сіл Городище, Білозірка, Сосни, Літинські Хутори на 2019-2021 роки.

В рамках реформи децентралізації та участі у вирішенні нагальних питань жителів територіальних громад було обговорення та затвердження об’єкту, який має реалізуватися на їхній території. Таким об’єктом жителі громади визначили – будівництво мереж водопостачання по вулицях с. Сосни для забезпечення мешканців села якісною питною водою. Проектно-кошторисна документація для реалізації даного проекту вже розроблена .

В ході засідання сесії сільської ради було розглянуто й інші питання порядку денного, що стосувалися розвитку Соснівської територіальної громади: планування сільського бюджету на 2019 рік, прийняття та затвердження програм соціального захисту населення, оздоровлення та відпочинку дітей та молоді у 2019 році та інші.