В селах Куманівці  та Березна Хмільницького району було підбито підсумки роботи за 2015-2018 роки та обговорено перспективні плани розвитку територій на 2019-2021 роки. Участь в обговоренні взяли голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич, працівники сільської ради, депутати, активні жителі громади.

Як зазначив у своєму виступі Куманівецький сільський голова Андрій Титула: «Для реалізації планових завдань є участь у різних конкурсах проектів соціально економічного розвитку територіальних громад. Залучаючи кошти різних джерел влади, бізнесу, громади -  вирішуються важливі  питання життєдіяльності територіальної громади».

За рахунок участі у Другому районному конкурсі розвитку територіальних громад встановлено ігровий майданчик в дитячому садку. 

За кошти державного бюджету проводиться капітальний ремонт спортивної зали дитячого садочка, перекрито дах, замінено вікна на пластикові. Також за кошти районного бюджету в сумі 130 000 грн. проведено ремонт сільської бібліотеки нового типу. Закуплено оргтехніку, меблі, зроблена тепла підлога, установлений електрокотел, замінено 2 дверей. Придбано за рахунок сільської ради проектор.

За рахунок участі у 15 обласному конкурсі розвитку територіальних громад проведено капітальний зовнішній ремонт Будинку культури та бібліотеки.

За рахунок участі в 14 обласному конкурсі розвитку територіальних громад огороджено стадіон та встановлено лавочки

Результатом участі в першому районному конкурсі розвитку територіальних громад стало встановлення 10 ліхтарів і  5 прожекторів та лічильник з двозонним тарифом.            

За рахунок участі у 15 обласному конкурсі розвитку територіальних громад розпочато реалізацію спільного проекту «Сортування сміття від краю до краю запорука чистого району» частково закуплено контейнери і матеріали для модулів.

За словами Березнянського сільського голови Ніни Романюк за три роки вдалося зробити чимало для покращення життєдіяльності громади.

За рахунок перемоги в першому районному  конкурсі територіальних громад проекту «НВК- наш рідний дім» встановлено 200 метрів бетонної огорожі території НВК «ЗШ 1-111 ступенів –ДНЗ» с. Березна.

Також проведено капітальний ремонт комунальної дороги по вул. Новоселиця в с.Березна  протяжністю  1,178 км з укладенням асфальтового покриття, здійснено капітальний ремонт фасаду Будинку культури с.Березна  з заміною віконних блоків.

Проведене бетонування ям  по дорозі на вулиці Тараса Шевченка, яке організували  жителі села та здійснено облаштування території  Братської могили із встановленням пам′ятного знаку в селі Березна.

Основними ж завданнями до перспективного плану розвитку Березнянської територіальної громади  на період 2019-2021 років визначено:

-встановити ліхтарне освітлення вулиць у вечірній  час в населених пунктах сільської ради.

- сприяти проведенню    капітального ремонту дорожнього покриття  дороги державного значення загального  користування     «Хмільник –Чудинівці».

-налагодити  систематичний вивіз сміття  із населених пунктів на сміттєзвалище (Вирішити питання участі у спільному проекті із іншими сільськими  громадами).

-провести благоустрій набережної та прилеглої  до неї  території, укріплення дорожнього покриття мостів.