Днями відбулось  розширене засідання виконавчого комітету Новоміської сільської ради. Основним питанням порядку денного  було  обговорення та затвердження Перспективного плану розвитку  територіальної громади  на 2019-2021 роки.

Сільський голова Володимир Максименко детально охарактеризував усі нагальні питання життєдіяльності громади, розповів про заплановані заходи з розвитку територій на найближчі три роки.   

Отже, найближчими роками планується  завершення будівництва вуличного водогону в с. Красне, реконструкція мережі зовнішнього освітлення у с. Красне по вул.  Центральна, виготовлення проектно-кошторисної документації та будівництво вуличного водогону у с. Нове Місто по вул. Гагаріна, Дружби, 1 Травня, Шевченка, Коцюбинського, будівництво ДНЗ, встановлення залізо-бетонної огорожі та впорядкування площі під ярмарок в с. Красне, виготовлення проектно-кошторисної документації та реконструкція даху адміністративного приміщення сільської ради, виготовлення проектно-кошторисної документації та реконструкція даху приміщення бібліотеки в с. Нове Місто, ремонт та заміна віконних блоків та дверей на металопластикові у приміщенні Будинку культури в с. Красне, обладнання сміттєвих майданчиків та встановлення баків для сміття, придбання та встановлення спортивного та ігрового майданчиків, ремонт сільських доріг.

Згідно з Планом перспективного розвитку села  Рахни Польові протягом 2019-2021 років заплановано здійснити заходи, що спрямовані на покращення соціально-побутових умов жителів: поточний ремонт приміщення сільської бібліотеки с.Рахни-Польові, утеплення стін та підлоги Пирогівського ДНЗ «Світлячок», придбання та облаштування спортивного майданчика, улаштування залізобетонного паркану біля Рахно-Полівської ЗОШ І-ІІ ступеня, придбання транспорту для фельдшера, капітальний ремонт гідроспоруди з мостом у с.Рахни-Польові по вул.Устима Кармелюка, установка металопластикових вікон у приміщенні Рахно-Полівської ЗОШ І-ІІ ступеня, встановлення залізобетонних парканів на сільських кладовищах, поточний ремонт доріг, освітлення вулиць, облаштування криниць громадського користування населених пунктів сільської ради, та інше.