Гонтівською та Сокільською територіальними громадами 16 січня було підведено підсумки роботи за 2015-2018 роки та обговорено перспективний план розвитку громад на 2019-2021 роки.

В обговоренні взяв участь голова районної державної адміністрації Олександр Сауляк, сільський голова с. Гонтівки Михайло Бей, сільський голова с. Сокіл Леонід Брухаль, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району.

За період 2015-2018 роки на території територіальних громад реалізувалися соціально-значущі проекти за допомогою спільних зусиль всіх гілок влади.

Як зазначив очільник району питання поліпшення життєдіяльності громад вирішуватимуться перш за все, виходячи з інтересів територіальних громад та її жителів, завдяки ініціативності та активної участі кожного члена виконкому, кожного депутата сільської ради і кожного громадянина.

Отже, найближчими роками планується  завершення реконструкції екологічного проекту  щодо розчистку частини річки Лозова – правої притоки річки Мурафа, виготовлення проектно-кошторисної документації на виведення котельні із підвального приміщення Гонтівської школи, закінчення реконструкції пам’ятника Івану Гонті, придбання та облаштування спортивного майданчику, поточний ремонт будинку культури, реконструкція вуличного освітлення та ремонт сільських доріг.

Згідно з Планом перспективного розвитку с. Сокіл протягом 2019-2021 років заплановано здійснити заходи, що спрямовані на покращення соціально-побутових умов жителів громади: поточний ремонт приміщення будинку культури, завершення реконструкції Сокільської школи, придбання баків для роздільного збирання твердих побутових відходів, розчищення сільського ставу, вивчення питання побудови сонячних батарей та ремонт доріг.