17 січня, під час засідання виконавчого комітету Війтівської сільської ради, відбулося обговорення Плану перспективного розвитку території на 2019 – 2021 роки. У засіданні взяв участь заступник начальника  управління агропромислового та економічного розвитку райдержадміністрації Сергій Корнелюк.

Сільський голова Марія Замкова поінформувала присутніх про реалізовані за 2017-2018 роки проекти: зокрема, за рахунок субвенцій, проведено вибірковий капітальний ремонт частини тротуару по вул. Соборна загальною вартістю 570,6 тис. грн.; реконструйовано 350,0 м водогону; до відновленого водогону  підключено школу та будинок культури, реалізовано проект – переможець «Енергозберігаючі технології - запорука якісного освітнього процесу» по заміні віконних та дверних блоків на металопластикові у Війтівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів.

Що ж стосується 2019 – 2021 років, то, відповідно до Перспективного плану розвитку Війтівської  територіальної громади заплановано:  проведення капітального ремонту харчоблоку  та будівництво спортивного майданчика з штучним покриттям у Війтівській загальноосвітній школі; капітальний ремонт доріг вулиць Ранкова і Богуна; встановлення теплих полів в дошкільному навчальному закладі «Світлячок».

Депутати сільської ради, члени виконавчого комітету за результатами  публічного обговорення  прийняли  рішення  щодо  схвалення    плану  перспективного розвитку громади.