Участь в обговореннях взяли очільники територіальних громад, депутати місцевих рад, члени виконкому, керівники установ та громадськість сіл.

Серед головних завдань, над якими першочергово працюватимуть зазначені органи місцевого самоврядування протягом наступних трьох років, - проведення ремонтів об’єктів соціальної та культурної сфери, ремонти доріг, реконструкція мереж вуличного освітлення тощо.

Так, в Олександрівській територіальній громаді планують завершити будівництво ринкової площі в с. Демківка,  провести ремонти приміщень Олександрівської СЗШ І-ІІІ ст. та Демківської СЗШ І-ІІ ст., приміщення та системи опалення сільського будинку культури, облаштувати та встановити зупинки шкільного автобуса. Також заплановані заходи екологічного спрямування – виготовлення майданчиків та встановлення контейнерів для роздільного вивезення сміття, розчищення ставка в с.Демківка.

До переліку питань, над якими працюватиме у 2019-2021 роках Савинецька сільська рада, увійшли: облаштування ігрового майданчика з штучним покриттям, встановлення паркану та тротуарних доріжок, капітальні ремонти спорткомплексу, шкільної котельні, покрівлі СЗШ І-ІІІ ст., сільського будинку культури, облаштування прилеглої до СБК території та ін.