Днями на засіданні виконавчого комітету Бершадської міської ради відбулось обговорення Плану перспективного розвитку території на 2019 – 2021 роки. У засіданні взяла участь керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Гресько.
Заступник міського голови Віталій Синявський поінформував присутніх про реалізовані у місті Бершадь у 2017-2018 роках проекти та про заплановані заходи в рамках Плану перспективного розвитку Бершадської територіальної громади на 2019-2021 роки. Зокрема планується провести капітальні ремонти: приміщення Бершадської ЗОШ №1 та ЗОШ №3; будівництво спортивної зали; капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Ярослава Мудрого ( від меж буд №51 до меж населеного пункту в м. Бершадь; капітальний ремонт дорожного покриття по вулицях Матросова, Тітова, Ярослава Мудрого, капітальний ремонт системи водовідведення стічних і талих вод по вул.. Покровська в м. Бершадь; реконструкція міського парку; реконструкція площі Героїв України.
Також заплановане нове будівництво сміттєсортувального комплексу на території Бершадського міського полігону твердих побутових відходів, що знаходяться на землях Флоринської сільської ради та інші заходи в рамках виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку міста.
Депутати міської ради, які були присутні на засіданні виконавчого комітету, члени виконавчого комітету за результатами публічного обговорення прийняли рішення щодо схвалення плану перспективного розвитку громади.