Наприкінці минулого тижня відбулися розширені засідання виконкомів семи сільських рад району на яких відбулося обговорення перспективних планів розвитку територій громад на 2019-2021 роки.

Перед обговоренням планів члени виконкому, депутати сільських рад обговорили проведену роботу за минулі роки.

У  2017-2018 роках головні зусилля були спрямовані на забезпечення ефективного благоустрою населених пунктів територіальних громад та проведення культурно – освітніх  заходів, а також інші головні заходи задля покращення життєдіяльності громад та життя людей.  

Біля Веселівської філії І-ІІ ступенів Опорного закладу "Теплицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2» встановлений паркан вартістю 47 тис. грн., закуплено обладнання, посуд, пральну машину, матеріали для ремонту на  62 тис. грн.

Для Веселівського ФАПу  закуплено 1 ЕКГ апарат та ноутбук за кошти сільської ради на суму 50 тис.грн.

В 2017 року придбано і встановлено твердопаливний котел, в 2018 році електроплиту за 14 тис. грн. для Росошанської філії Опорного закладу "Теплицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2».

Завдяки участі в 15-ому обласному Конкурсі проектів розвитку територіальних громад в 2018 року здійснено  заміну вікон та дверей на металопластикові в сільському  клубі села Орлівка, обласний бюджет – 62,4 тис. грн. районний бюджет -34,8 тис. грн., сільський – 30,1 тис. грн.

Проведено реконструкцію шкільного спортивного майданчика в Пологівській ЗОШ І-ІІІ ст., закуплено ноутбук для Пологівського ДНЗ – 11 тис. грн;

Основними завданнями до перспективних планів розвитку територіальних громад на період 2019 – 2021 роки визначено: 

  • перекриття даху та ремонт сходів у сільському Будинку культури села Веселівка;
  • модернізація системи опалення в дошкільному навчальному закладі села Костюківка;
  • будівництво водогону до Росошанської філії І-ІІ ступенів Опорного закладу "Теплицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 Теплицької районної ради Вінницької області" в селі Росоша;
  • встановлення освітлення по селі Стражгород;
  • ремонт сільського клубу в селі Орлівка;
  • ремонт доріг і тротуарів в селі Саша;
  • встановлення опалення в сільському Будинку культури в селі Пологи;
  • реконструкція приміщення під спортивну залу в селі Пологи;
  • ремонт покрівлі даху ЗОШ І-ІІІ ст. в селі Пологи.