Україна – велика країна, яка має шикарний потенціал в різних сферах – від надр до космосу, але бенефіціаром цього є український громадянин. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час форуму "Реформи під прицілом: діалог громадськості та уряду".

«Україна має стати кращою. Країна має серйозні можливості, шикарний потенціал – від надр до космосу - і бенефіціаром цього має стати український громадянин, - зазначив Глава Уряду. - Ми будуємо нову державу, нам потрібно одночасно робити зміни в багатьох сферах. І Уряд, який я маю честь очолювати, не закриває очі на проблеми, а намагається їх викривати та вирішувати».

Прем’єр-міністр наголосив, що порядок денний змін формується в постійному діалозі – влади, суспільства та експертного середовища. «Ми пройшли певний етап стабілізації, розпочали економічне зростання. І сьогодні питання в тому, яким буде нове українське майбутнє», - сказав Володимир Гройсман. На його думку, фундамент майбутнього вже закладений – шляхом змін в освіті, в медицині, в сфері стимулювання розвитку підприємництва та в інших реформах, які вже започатковані і які чекають на імплементацію найближчим часом.