Шановні колеги!

Від імені Уряду та від себе особисто вітаю з Днем державної служби!

Роль державної служби в період реформування більшості сфер нашого суспільства є вирішальною. В умовах переходу до нових управлінських методів, запровадження електронного урядування, підвищення прозорості прийняття рішень від державних службовців суспільство очікує злагодженої, ефективної та прозорої роботи.

Успіх України залежить не лише від інноваційних процесів, а й від ефективності державного апарату. Реформа державної служби та державного управління, яку ми впроваджуємо, спрямована на підвищення ефективності державних органів, досягнення прозорості у процесі прийняття рішень, залучення до цього процесу громадськості.

У процесі реформування державної служби ми активно співпрацюємо з громадськими та донорськими організаціями, що забезпечує нам високу якість прийняття рішень та ефективність управлінських структур. Ми залучаємо до урядових та інших державних структур молодих фахівців, які приносять у державну службу нові методи роботи та свіжі погляди на управлінські процеси. Наше завдання – системна реформа державного управління за зразком найбільш ефективних західних держав, і я впевнений, що разом нам вдасться її здійснити.

Висловлюю подяку всім державним службовцям за висококваліфіковану працю, ініціативність та готовність змінюватися самим і змінювати нашу державу. Бажаю всім колегам міцного здоров’я, професійного зростання та усіляких гараздів!

З повагою

Прем’єр-міністр України               Володимир ГРОЙСМАН