Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман ініціює створення невеликої групи Високого рівня, куди б увійшли представники урядів та експертного середовища, для оцінки програми реформ і інструментів змін в Україні. Про це Глава Уряду сказав, звертаючись до делегатів Другої конференції з питань реформ в Україні.

«Ми країна пострадянського простору, яка забезпечила чіткий фокус змін і пріоритетів. Ми почали народження нової європейської держави. Всього за три роки. Я хотів би швидше і якісніше, але не все залежить від мене. Все залежить від наших об’єднаних зусиль», - сказав Володимир Гройсман.

Він наголосив, що реформи йдуть в усіх сферах – від війська і соціального блоку до змін в державному управлінні і управлінні державними активами.

«Маю надію, що невдовзі буде створена група, з якою ми визначимо – що маємо сьогодні, що буде через рік і як побудувати довгострокову стратегію успіху. Ми можемо забезпечити спільний успіх. Для цього треба реальні зусилля – не тільки у виступах, а й у діях», - наголосив Прем’єр-міністр.

За його словами, Уряд України сьогодні вмотивований і заохочений – потенціалом і можливостями держави. «Тож хотів би заохотити партнерів, аби ми конкретними об’єднаними зусиллями змогли пришвидшити процес реформ, - сказав Володимир Гройсман. – Ми маємо перемогти. В тому числі, перемогти в боротьбі за демократію. І тут Україна демонструє безпрецедентне лідерство».