Голова Верховної Ради України А.Парубій пропонує розпочати нинішній пленарний тиждень «з питань, до яких Парламент не дійшов минулого тижня у попередній четвер». На засіданні Погоджувальної ради у понеділок А.Парубій нагадав, що «не розглянуто проект закону щодо безпеки і оборони (№ 6697) і блок законопроектів з питань аграрної політики».

«Блок з аграрної політики досить об’ємний – там близько восьми питань. Комітет запропонував послідовність їх розгляду, і думаю, розгляд цих питань займе більшість дня у вівторок», - сказав А.Парубій.

Голова Парламенту зазначив, що в середу Верховна Рада може розпочати розгляд питання про бізнес-омбудсмена. «Розпочати в середу, пройти усі правки і, відповідно, у четвер, першим питанням поставимо цей документ, завершимо його розгляд і ухвалимо рішення»,- підкреслив А.Парубій. Він звернувся до профільного Комітету і голів фракцій, аби вони дали свої останні рекомендації щодо цього законопроекту, і щоб «була впевненість, що закон буде проголосовано».

А.Парубій повідомив також, що «лишається ряд важливих ратифікацій, і щоб концентрація голосів під час голосування була максимальною, варто включити їх до порядку денного на четвер». «Також у четвер планується розгляд документів, які потребують невідкладного розгляду», - сказав Голова Парламенту.