Сьогодні, 4 жовтня, розпочався Вінницький бізнес форум, організований медіа-корпорацією RIA.

За переконанням організаторів, даний форум має стати головною бізнес-подією року для власників бізнесу, управлінців, HR-ів, менеджерів, підприємців та стартапів. Для всіх учасників організовано день  нових бізнес-знайомств.

Одним з головних спікерів цього дня виступив голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, який презентував присутнім інвестиційний потенціал Вінниччини, зупинившись на викликах сьогодення та операційних цілях розвитку регіону.

«На інвестиційну складову впливає дуже багато макро-економічних та суспільно-політичних чинників. Я хотів би наголосити, що коли ми говоримо про Вінниччину в цілому, необхідно звернули увагу на динаміку розвитку області протягом останніх трьох років. Зокрема, маємо зріст капітальних інвестицій на 47%, експорт зріс на 64%, зокрема, експорт до країн ЄС - на 88%. Також, Вінниччина є лідером в Україні за обсягами виробництва валової сільськогосподарської продукції, індекс промислового виробництва за останні декілька років зріс на 18,5%, а індекс будівельної продукції збільшився на 70%», - зазначив Валерій Коровій.

Також, серед основних переваг Вінниччини очільник області назвав лідерські позиції у виробництві сільськогосподарської продукції, друге місце в Україні за рівнем реальних зарплат та третє місце за індексом споживчих цін. Окрім того, Вінниччина залишається лідером за кількістю наданих адміністративних послуг, адже за останні кілька років ця цифра зросла втричі.

На завершення Валерій Коровій побажав присутнім цікавих дискусій, плідних перемовин та напрацювання нових перспективних напрямків розвитку бізнесу.

В ході зібрання, присутнім презентували актуальні тренди та тенденції розвитку бізнесу, цікаві кейси та проекти, надали поради та інструменти від відомих фахівців.

По завершенню форуму всі учасники знайдуть відповіді на ряд питань, з якими стикаються в ході підприємницької діяльності. Зокрема:

  • Де шукати нових працівників компанії та як відбирати найкращих;
  • Як ввести нових працівників в компанію і не втратити їх вже на початку;
  • Як в компанії запровадити ефективну систему навчання працівників;
  • Як мотивувати і утримати найкращих працівників компанії.