Сьогодні, 8 січня, під керівництвом голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія відбулась щотижнева апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів ОДА.

Очільник області привітав учасників наради з святом Різдва Христового та з проголошенням автокефалії православної церкви України.

«Отримання Томосу є справді історичною подією для України і має сакральний зміст. Це те, що об’єднує людей»,- наголосив Валерій Коровій.

В ході наради директор Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів ОДА Микола Ткачук провів презентацію «Карти пріоритетів Департаменту», окресливши основні досягнення Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації за 2018 рік та стратегічні завдання на 2019 рік.

Голова ОДА подякував колективу Департаменту за успішну роботу : налагоджену нову систему комунікацій та досягнення значимих результатів роботи як у галузі АПК, так і в екологічній сфері, в залученні інвестицій.

Під час засідання обговорено ряд важливих питань щодо стану справ області та розвитку регіону. Зокрема, йшлося про ситуацію в бюджетній сфері.

«Ми вже відкрили бюджетний рік, профінансувавши в кінці минулого тижня міжбюджетні трансферти на райони,- зазначив директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Микола Копачевський.- На даний час активно затверджуємо кошториси підвідомчих закладів для того , щоб своєчасно та в повному обсязі виплатити аванс і почати розрахунки за усіма статтями кошторисних призначень»,- підкреслив посадовець.

Підсумовуючи засідання, голова ОДА дав ряд доручень структурним підрозділам за різними напрямками роботи.