Сьогодні, 26 травня, до річниці президентства Володимира Зеленського голова ОДА Владислав Скальський презентував звіт про виконану роботу за період з дня призначення.

Темою пресконференції стали головні досягнення області, проблеми та виклики, а також плани на майбутнє.

В ході прес-конференції голова ОДА Владислав Скальський розповів журналістам, як на Вінниччині протидіють поширенню COVID-19, яким чином відбуваються роботи з відновлення місцевих доріг, стан виконання бюджету, інвестиції та розвиток Вінниччини.

«Ми визначились з пріоритетами та розробили чіткий план розвитку регіону. Ми почали працювати над головними пріоритетами - розвитком економічного потенціалу регіону та покращенням якості життя людей. Причому, перший пункт неможливий без реалізації другого. Вони –взаємопов’язані. Ми не пішли шляхом поверхневих косметичних змін. Наша робота націлена на комплексні докорінні зміни в області», — так охарактеризував вісім місяців діяльності на посаді керівника регіону Владислав Скальський.

«У Вінницької області є команда, яка точно знає проблеми, бо ми звідси, яка має розуміння майбутнього. Ми можемо формувати візію та стратегічний план її втілення. Ми знайдемо ресурси, які необхідні для її реалізації. І, найголовніше, ми зацікавлені в розвитку людського капіталу, — наголосив Владислав Скальський. Позаду - багато проробленої роботи. Попереду – великі зміни, і ми маємо достатньо сил та досвіду для їх здійснення. Бажання працювати – і є відправною точкою для будь-яких зрушень. Успіх залежить від наших зусиль, бо успіх — ручної роботи. Вінницька область гідна бути найкращою!»