Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков у рамках робочої поїздки до Сумської області відвідав акціонерне товариство «Технологія».

«Це підприємство зі 100% іноземних інвестицій, що загалом становить понад 300 мільйонів доларів, є дійсно важливим для регіону. Воно забезпечує працівників досить високим рівнем заробітної плати, яким може похвалитися далеко не кожен завод», - зазначив Голова Парламенту.

У ході візиту Дмитро Разумков оглянув цех із виробництва упаковки харчових продуктів, Bag-in-Box, а також ознайомився з ходом будівництва автоматичного складу та поспілкувався з працівниками підприємства.

«Важливо, що у підприємства є перспективи та бачення розвитку. Ми сьогодні говорили з керівництвом профільних комітетів про підтримку бізнесу та інвесторів з боку держави – це, зокрема, і законопроекти щодо технопарків та локалізації, й інші законодавчі ініціативи. Пріоритетним також залишається питання кооперації підприємств та навчальних закладів, забезпечення фахівців першим гарантованим місцем роботи», - зауважив Голова Верховної Ради України.

Голова Парламенту також підкреслив, що Верховна Рада налаштована  підтримувати як національного інвестора, так і сприяти залученню іноземних інвестицій в Україну.

«Хотілося б, щоб сальдо платіжного балансу змінювалося в кращу сторону, адже це дає державі можливість розвиватися», - наголосив Дмитро Разумков.

Також Голова Верховної Ради України відвідав агропромислове товариство “Вітчизна”, яке є одним з найбільших сільськогосподарських виробників Сумської області.

Довідково:

АТ “ТЕХНОЛОГІЯ” спеціалізується на виробництві матеріалів для харчової промисловості, поліграфічної продукції, декоративної оболонки та мюзле для оформлення пляшок, пакетів-вкладишів Bag-in-Box та упаковки Super Pouch, комбінованого матеріалу на основі алюмінієвої фольги.