Таке доручення озвучила перша заступниця голови ОДА Наталя Заболотна, сьогодні, 12 листопада, під час робочої онлайн наради за участю керівництва управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації, а також обласних спортивних шкіл та організацій.

«Комунікація сьогодні – це невід’ємна частина діяльності органів влади, функціонування всіх сфер життєдіяльності, життя та побуту громадян, – відмітила Наталя Заболотна – На жаль, нинішня ситуація з розповсюдженням COVID-19 внесла свої корективи. Але життя триває і в області, зокрема, є багато подій, які необхідно висвітлювати, доносити до громадян. Одна з таких галузей, представники якої докладаючи титанічних зусиль досягають успіху, отримують високі відзнаки та підтримку своїх вболівальників – це спорт та фізична культура».

Тому, за словами посадовиці, саме про такі позитивні моменти потрібно сьогодні максимально оперативно інформувати людей, підкріплюючи офіційною статистикою та офіційними даними.

У свою чергу, заступниця директорки департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Альона Лавровська озвучила рекомендації, які дадуть можливість максимально ефективно та оперативно оприлюднити на офіційному сайті Вінницької облдержадміністрації та широко розповсюдити в ЗМІ інформацію від відповідних структур про важливі і актуальні події, що відбуваються в галузі спорту.

На завершення зустрічі, Наталя Заболотна висловила переконання, що наші спортсмени – це наша гордість, тому ми маємо докласти максимум зусиль, аби про їх досягнення знали якомога більше людей.