Дорогі прикордонники!

 

Від імені Кабінету Міністрів України та від себе особисто вітаю військовослужбовців, працівників таветеранів Державної прикордонної служби України із професійним святом – Днем прикордонника.

Забезпечення територіальної цілісності, державної безпеки і захисту державного кордону, виконаннязавдань у районі проведення антитерористичної операції, протидія злочинності, тероризму та контрабанді надержавному кордоні – це далеко не повний перелік завдань, які на високопрофесійному рівні виконують нашіприкордонники, іноді ризикуючи власним життям і здоров’ям.

Бути прикордонником означає зробити усвідомлений і принциповий вибір в ім’я нелегкої, алешляхетної справи: захисту нашої країни та громадян від загроз і ризиків. Бути прикордонником означаєзахищати мирний сон наших дітей, бути професіоналом і патріотом та усвідомлювати ті небезпеки, з якимидоведеться зіткнутися під час виконання службового обов’язку.

Наші прикордонники з гідністю стоять на варті держави і давно здобули високу репутаціюпрофесіоналів своєї справи. Народ України вдячний нашим захисникам за їх службу.

Бажаю всім прикордонникам, ветеранам і цивільним працівникам Державної прикордонної службиміцного здоров’я, родинного щастя, добробуту, миру в нашій країні.

 

З повагою

 

Прем’єр-міністр України                                          Володимир ГРОЙСМАН