Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман планує провести інспекційні поїздки по всіх областях України з метою перевірити якість дорожніх робіт та ефективність використання бюджетних коштів. Про це він сказав під час спілкування із журналістами у Тернопільській області, де ознайомився з ходом ремонту дороги М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече.

"Я об'їду абсолютно усі дороги, усі області. Я щотижня виїжджаю у ту чи іншу область -  і на сході, і на заході. Найближчим часом відвідаю і схід, і південь. Я володію ситуацією про те, що там відбувається", - зазначив Глава Уряду.

Він сказав, що сьогодні відвідав три області: Львівську, Волинську та Тернопільську. "Я подивився їхній план, розумію проблематику, що потрібно підсилити, підтримати, допомогти, щоб вони були більш ефективними", - зазначив Володимир Гройсман і нагадав, що Уряд, як і обіцяв, забезпечив початок дорожніх робіт. 

"Дуже багато треба ще зробити, ми тільки розпочинаємо, але вже є об'єкти, які будуються фундаментально. Я переконаний у тому, що при такому підході за п’ять років ми дамо зовсім іншу якість українських доріг", - наголосив Глава Уряду.

Крім того, він ще раз акцентував увагу, що дав доручення профільному Віце-прем'єр-міністру Володимиру Кістіону спільно з Головою Державного агентства автомобільних доріг України "Укравтодор" Славоміром Новаком зібрати керівників п’яти областей, дорожні роботи в яких викликають занепокоєння, і "запитати, чим можливо допомогти, щоб швидше розв'язати проблеми».