На Вінниччині активно ведуться роботи з поточного середнього ремонту на трьох ділянках автомобільної дороги М-21 «Житомир – Могилів-Подільський», за рахунок коштів з перевиконання митних платежів. Ділянки сумарною протяжністю 13 км в напрямку від м. Вінниця до м. Могилів-Подільський через села Сьомаки, Коцмазів, Попівці. Згідно проектно-кошторисної документації роботи передбачають влаштування вирівнюючого шару та верхнього шару ЩМА.

На об’їзній дорозі м. Вінниці з травня місяця проводяться роботи з поточного середнього ремонту. За планом передбачено фрезерування покриття, влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону та верхнього шару ЩМА. Об’єкт входить до автомобільної дороги М-12 «Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка», що слугує євро-коридором, поєднуючи захід та схід. В межах Вінницької області має протяжність 185,4 км. Інтенсивність руху складає від 10 до 12 тисяч транспортних засобів на добу. В період пікових навантажень (червень – жовтень) сягає 14 000 транспортних засобів на добу.

Роботи на об’їзній дорозі м. Гайсин а/д «Куна – Кунка» розпочались ще наприкінці 2016 року. Протяжність ділянки складає 8,4 км. Станом на кінець червня вже завершено фрезерування покриття на об’єкті та проводяться роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону. Наступним етапом роботи буде влаштування верхнього шару ЩМА.

Розпочаті роботи з поточного середнього ремонту на а/д Т-02-04 «Південний обхід м. Вінниці». Наразі на об’єкті проводять роботи по фрезеруванню покриття. Згідно проекту, на ділянці, протяжністю 3,3 км, буде влаштовано вирівнюючий шар асфальтобетону та верхній шар щебенево-мастичного асфальтобетону. Також на об’єкті будуть зроблені велосипедні доріжки.

Служба автомобільних доріг Вінницької області звертається до водіїв і просить з розумінням поставитися до тимчасових незручностей. Бути уважними на дорогах дотримуватись швидкісного режиму, зважати на знаки влаштування руху на ділянках проведення ремонту.