Кабінет Міністрів України в рамках відновлення спортивної інфраструктури держави та підтримки вітчизняного спорту ухвалив рішення про підвищення заробітних плат тренерів спортивних шкіл. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.   

За рішенням Уряду фінансування проектів відновлення спортивної інфраструктури становитиме не менше 10% загального обсягу коштів Державного фонду розвитку регіонів.

"2017 рік – це початок системного відновлення спортивної інфраструктури. Роботи вистачить не на один рік, ми не будемо у 2018 році забувати про цей пріоритет. Люди мають вийти на вулицю і біля своєї школи побачити нормальний стадіон, дитячий, спортивний майданчик, - підкреслив Володимир Гройсман. – А щодо підвищення посадових окладів тренерам дитячо-юнацьких спортивних шкіл (з 1 вересня 2017 року) – вважаю, що це справедливо. Вони (тренери) працюють за достатньо невеликі гроші, але працюють достатньо добре. Треба ухвалити цю пропозицію, і нехай тренери отримують підвищену заробітну плату. Вони працюють з нашими дітьми".