Сьогодні, 29 грудня, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій та голова обласної Ради Анатолій Олійник привітали колективи апаратів ОДА та обласної Ради, а також керівників департаментів та управлінь облдержадміністрації із прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим. 

Звертаючись до колег із вітальним словом, Валерій Коровій відзначив, що 2017 рік був багатим на події та сповнений активної й натхненної праці. 

«Насправді ми дуже багато чого започаткували і багато зробили такого, що дає нам можливість впевнено дивитися у 2018 рік. І я переконаний, що наступний рік буде переломним за дуже багатьма позиціями. Ми лише в місті Вінниці створюємо додаткових 5 тисяч нових робочих місць, і на ринку праці виникне конкуренція, за якої люди будуть мати можливість працевлаштуватися тут, а не їхати на заробітки. Цей рік був також повен вражень: ми відкривали OPERAFEST-TULCHYN - фестиваль, який одним із видань визнано найкращим стартапом в Україні в галузі культури. Ми створили симфонічний оркестр, святкували 140-річчя Миколи Леонтовича. Пишалися досягненнями наших представників аграрного бізнесу і вели мову про впровадження непростих реформ у галузі пенсійного забезпечення, медицини та освіти», - зазначив керівник ОДА. 

Разом з тим, вітаючи з прийдешніми святами, Валерій Коровій наголосив: «Новий рік і Різдво – це, насамперед, родинні свята. І ми повинні усміхатися, говорити чарівні слова, любити, аби мати достатньо сил на 2018 рік, щоб працювати, народжувати дітей, творити нову Україну і просто бути щасливими». 

Свої вітання учасникам зібрання адресував і голова обласної Ради Анатолій Олійник, побажавши усім присутнім миру, здоров’я, добробуту в кожній родині та здійснення усіх задумів і сподівань. 

Також перед працівниками обласної державної адміністрації та обласної Ради з творчими вітаннями виступили кращі вокалісти та художні колективи краю.