Сьогодні, 2 квітня, керівник Вінниччини Валерій Коровій провів щотижневу робочу нараду з очільниками структурних підрозділів обласної державної адміністрації.

Голова ОДА заслухав оперативну інформацію про поточну ситуацію в регіоні за різними галузевими напрямами та озвучив окремі доручення з актуальних питань життєдіяльності області.

Валерій Коровій, зокрема, нагадав, що 1 квітня стартував перший етап реформи у галузі охорони здоров’я, відтак наголосив на необхідності послідовного її впровадження у життя.

Також під час наради директор Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів ОДА Микола Ткачук презентував карту пріоритетів підрозділу на 2018 рік, а директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Микола Копачевський, у свою чергу, інформував про виконання бюджету за підсумками І кварталу поточного року.

«По обласному бюджету виконання складає 103,1 %, приріст до минулого року становить 37 %. Це при тому, що торік в цей період аграрії вже працювали активно в полях. Всього по області  зростання до минулого року склало 24 %. Ми профінансували всі взяті зобов’язання головних розпорядників, загалом видатки виконані на 87 %. Кредиторської заборгованості із заробітної плати в нас немає, енергоносії профінансовані у повному обсязі», - повідомив Микола Копачевський.