У світлий день Христового Воскресіння, яке християни східного обряду зустрічають цьогоріч 8 квітня, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій спільно з керівниками обласної Ради та Вінницької міської ради відвідав святкові богослужіння у Храмі Всім скорботним радість Вінницької єпархії УАПЦ, Храмі Спас на Убрусі Вінницької єпархії УПЦ КП, Свято-Покровському храмі Вінницького протопресвітерства УГКЦ та Свято-Преображенському кафедральному соборі Вінницької єпархії УПЦ, аби привітати духовенство та прихожан із найвеличнішим християнським святом.

 «Саме у Великдень ми, як ніколи, відчуваємо частинку Божої благодаті – через наше серце, душу, через любов до своїх рідних і близьких. І це надзвичайно важливо в такий непростий час, який переживає український народ, держава Україна. Тож дозвольте мені привітати вас із цим прекрасним святом і побажати усім нам миру, злагоди, любові й добра», - звернувся до вірян Валерій Коровій.

 Із вітальними словами до прихожан звернулись також керівники обласної Ради та Вінницької міської ради. Затим, не зраджуючи добрій традиції, голова облдержадміністрації вручив релігійним громадам кошики достатку, а також сертифікати на паломницько-туристичні поїздки сакральними святинями.