Один з найбільших пересувних цирків Будапештський цирк "Європа"  виступає у Вінниці з 31 липня по 12 серпня. Зупинився Будапештський цирк на парковці біля торгового центру Plaza Park (колишній ШОК). Артисти привезли до Вінниці чимало екзотичних тварин. 

У програмі:

 - Живі слони, бегемоти, леви, верблюди, поні;

 - Цікаві екзотичні тварини;

 - Повітряні гімнасти, акробати, еквілібристи;

 - Італійські клоуни;

 - Спритні жонглери;

Клоуни не тільки радують глядачів, а й активно залучають їх до своїх виступів. Тому діти завжди залишаються задоволені. Циркова програма триває близько двох годин з антрактом. Під час перерви дітям дозволять фотографуватися з тваринами. Слониху "Майю" та верблюдів час від часу виводять із вольєрів для прогулянки вулицею. Цирк із собою також привіз, бегемота "Шоколадку", яка дуже тішить глядачів.

Заходи для вказаної категорії громадян проводяться за ініціативи відділу допомоги учасників антитерористичної операції Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації з метою сімейного психологічного розвантаження та популяризації сімейного дозвілля серед учасників АТО, а також членів їх сімей, в рамках виконання Обласної комплексної цільової програми підтримки учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції на 2016-2018 роки, затвердженої рішенням 7 сесії обласної Ради 7 скликання від 30.06.2016 №123.