«Цьогоріч ми не чекали літа і розпочали сезон найулюбленіших розваг дітей - ігри на воді та водні атракціони навесні», - розповіла директорка Департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА Наталя Заболотна. З метою охоплення більшої кількості дітей, ми реалізовуємо цей проект в два етапи – весною та восени. Його метою є, як психологічне розвантаження, так і загартування організму дітей. Адже водні розваги – це саме той вид відпочинку, від якого не може відмовитись жодна дитина. Це два в одному: і задоволення, і користь. Такий вид відпочинку дуже сприятливо впливає на організм та допомагає зняти стрес, заспокоїти і дати заряд енергії. Вода є середовищем, в якому діти можуть відчути свободу, «здійснити політ», загартувати свій організм, відновити рівновагу, забути всі негаразди та проблеми і позбавитися від негативу. Для цього ми обрали найсучасніший Аквапарк «7 Океан», який так полюбився нашим дітям». 
Аквапарк обладнаний дев’ятьма басейнами, шістьма гірками для дорослих та дитячим водним комплексом для дітей, саунами і джакузі. Територія наповнена різними декораціями (вулкан, лагуна, скелястий грот та ін.) – які створюють атмосферу морської казки. Тут дуже уважно слідкують за якістю води: її очищають за допомогою ультрафіолету та електролізу, тому дітки завжди знаходяться в безпеці. 
«7 Океан» - це справжній райський куточок, який дозволив відволіктись від буденності, та на цілий день поринути у розваги. Для кожної вікової категорії були наявні свої зони. На кожному кроці були присутні рятувальники, які невпинно стояли на сторожі безпеки усіх відвідувачів», - ділиться враженнями Ірина Саїнчук (вдова загиблого учасника бойових дій) з м.Вінниці. Діти щиро веселились, відволіклись від буденності і задоволені повертались додому».
Проект реалізовується Департаментом соціальної та молодіжної політики ОДА в рамках Обласної комплексної цільової програми підтримки учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил на 2016-2021 роки, затвердженої рішенням 36 сесії обласної Ради 7 скликання від 04.12.2018 №705.