100 білетів на концерт було роздано Вінницьким шанувальникам гумор-шоу з числа учасників АТО та членів їх сімей. Майже три години найкращого настрою і відмінного гумору подарували їм актори «МАМАХОХОТАЛА», а як відомо здоровий гумор – неодмінна частина прекрасного психологічного здоров’я людини. За допомогою гумору ми завжди можемо висловити свої негативні емоції позитивним, дружнім чином.

Під час концерту в Вінниці актори встигли чимало: виявили найсмішніші прізвища вінничан, разом з найактивнішими глядачами зняли кліп на хіт Олі Полякової і визначили, чому краще не гуляти нічним Тяжиловом.

У виконанні гумористів Вінничани побачили найкращі веселі номери: про Людину-Брехню, матріархат в українських родинах та поїздку в «Інтерсіті», нелегку долю українських агентів секретних спецслужб, силу чоловічої дружби, знайомство нової дівчини зі старими друзями, зйомки рекламної кампанії горілки і те, як важливо на початку стосунків одразу розказати все про себе своїй другій половинці.

У перерві між номерами вінничани мали змогу виграти фірмові презенти від Студії і селфі-палиці від телеканалу НЛО TV, а всіх без винятку після концерту чекала незабутня автограф- та фотосесія і нова приємна новина від «МАМАХОХОТАЛА».