ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 15 червня 2017 року                                                     № 406

 

 

 

Про реалізацію у Вінницькій області Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017 рік

 

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 11 травня 2017 року № 308-р «Про затвердження плану заходів щодо реалізації Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євро-атлантичної інтеграції України на 2017 рік»:

 1. Затвердити план заходів щодо реалізації у Вінницькій області Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євро-атлантичної інтеграції України на 2017 рік (далі – Заходи).

 2. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (Василюк С.М.) профінансувати видатки, пов’язані з проведенням Заходів коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші видатки, згідно з кошторисом.

 3. Структурним підрозділам облдержадміністрації про стан виконання цього розпорядження інформувати Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (Василюк С.М.) щоквартально до 15 числа останнього місяця звітного періоду для подальшого інформування Державного комітету телебачення і радіомовлення України та облдержадміністрації у визначені терміни.

 4. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (Василюк С.М.) подати Державному комітету телебачення і радіомовлення України до 24 листопада 2017 року пропозиції до проекту плану заходів на 2018 рік.

 5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Івасюка І.Д.

 

 

Перший заступник голови  обласної

          державної адміністрації                                                       

А. ГИЖКО

 

Doro 406