ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 15 червня 2017 року                                                     № 420

 

  Про надання в оренду земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Грінтек-Імпекс»:

 1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

 2. Надати в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Грінтек-Імпекс» строком на 10 років земельну ділянку площею 1,5000 га з кадастровим номером 0524183200:01:002:0249 під об’єктами нерухомого майна, що належать цьому товариству на праві власності, за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення на території Летківської сільської ради Тростянецького району, за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

 3. Уповноважити Тростянецьку райдержадміністрацію (Лобань Л.І.) укласти договір оренди землі з товариством з обмеженою відповідальністю «Грінтек-Імпекс» з орендною платою в розмірі 5% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

 4. Товариству з обмеженою відповідальністю «Грінтек-Імпекс»:

 1) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

 2) здійснити державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою в установленому законом порядку.

 5. Контроль за надходженням орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

 6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Перший заступник голови

    облдержадміністрації                                                                  

А.ГИЖКО